I DEN BÄSTA
AV VÄRLDAR

I mitten på 80-talet visste jag inte vad jag ville göra med livet och hoppade ifrån yrke till yrke. En kompis till mig med ett byggföretag sa: "Henrik skärp dig! Du kan börja hos mig och lära dig ett riktigt yrke". Sagt och gjort, under tre år lärde jag mig att snickra och måla den hårda vägen tills jag skulle renovera lokaler tillhörande ett videoteknikföretag.

Faan tänkte jag det där verkar ballt och frågade om de behövde personal? Visst sa dom, du kan videokopiera och scanna film. Sagt och gjort, där började min karriär inom produktion av rörliga bilder. 

Ännu en gång lär jag mig ett yrke den hårda vägen, genom trial and error har jag idag skapat mig en position som producent och videofotograf i branschen med många nöjda kunder under åren som gått. 

1995 startade jag Aktiebolaget Video Solutions AB och har sedan dess producerat video. 2007 tog jag upp byggverksamheten igen. Sedan dess lever jag i den bästa av världar med videoproduktion och bygge sida vid sida vilket fungerar utmärkt.

Har min hemmabas på Mistelvägen 15 i Tingstäde. Du är hjärtligt välkommen att titta förbi på en fika när du har lust, så kan vi kanske diskutera projekt som du vill ha lösta.

Välkommen!
xxxx
Henrik Gatarski