VIDEOPRODUKTIONER

Här har vi samlat några av de projekt vi gjort inom video och videoproduktion.  

Väsby Golf: Natur, utmaningar och erfarenhet, som golfare får du allt hos Wäsby golf - en golfanläggning att längta till!

Tema Irland: En vän, tidigare kollega och uppdragsgivare Per Åkerblom anordnar resor till Irland och Storbritannien där han tar med oss på historiska, naturistiska och kulinariska upplevelser. Häng med!

Flygt 100 år: Inför jubileet bestämde man sig för att skriva en bok om företaget och att göra en film med boken som underlag. Vi var behjälplig med manusframtagande, arkivrotning, filmning och klippning under hela filmprojektet. Vi fick även nöjet att samarbeta med Hans Villius i en av hans sista produktioner som speaker. 

Wet not dry: Michael Jackson ger ut Black or white 1991. Björn von Euler frågar om vi skulle kunna göra nåt liknande. Rolf Lindberg på Animagica frågar om jag har nån produktion med animeringar på gång. ITT Flygt ska lansera nya produkter inom pumpning och mixning - Wet not dry produceras.

Hilleröd, dansk version: ITT Flygt löser ett stort problem åt Hilleröd i Danmark. I denna historia som tar oss genom sekel får vi ta del av olika historier om vatten som mynnar ut i en solskenshistoria. 

A Circle Svensk: Tidigt 90-talet ville man inom ITT Flygt fokusera på kunskaperna inom hela kedjan inom vattenrening. Så vi byggde en plexiglaslåda till vår kamera och gjorde en åkning genom Henriksdals Reningsverk där vi förklarar hur vattenrening då gick till. Allt ackompanjerat av Ralph Lundstens fantastiska musik. 

High Expectations: Produktbeskrivning, N Pumpar från ITT Flygt har visat sig vara alldeles utmärkta vid pumpning av avloppsvatten. "High Expectations " var ett sätt att visa detta på, här i Gislaved.

DXG 2511 Svensk: Produktbeskrivning vid lansering av en ny Grinder pump ifrån ITT Flygt.

Trailer 2FlashIT pilot: Serien är tänkt att ta oss världen runt och berätta om hur, vad och varför människor tatuerar sig.  Videon visar ett utdrag ur produktionen, vill du se hela - kontakta oss!

Gotland of Sweden: Drönare ger ytterligare dimensioner i produktionen, här för ett fantastiskt bed and breakfast på Gotland.

Active Parenting informerar beslutsfattare: Active Parenting anordnar föräldrakurser så att föräldrar får verktyg att på ett naturligt och harmoniskt sätt uppfostra sina barn. Denna film riktar sig till inköpare av sådana tjänster på företag och myndigheter.

Active Parenting informerar föräldrar: Active Parenting anordnar föräldrakurser så att föräldrar får verktyg att på ett naturligt och harmoniskt sätt uppfostra sina barn. Denna film riktar sig till föräldrar.

Wassara Water Powered Drilling: Produktbeskrivning, Wassara, tillverkar vattendrivna borrsytem. System som gör det möjligt att borra effektivt, ekonomiskt och med miljön i första rummet. 

Ready 4: Lansering av en ny liten dräneringspump.